Members comments:

 =  .
Alexandru Gheție
[26.Feb.12 04:56]
ok, metaforele sunt faine și, datorită lor, textul capătă un mister aparte... e interesant cum se amestecă aici imaginile, de la vizual la... tactil :). penultimul grupaj mi se pare cel mai reușit iar ”albatroșii cărnii” sunt tare... sugestivi.
textul e unitar, poate prea multă ”împletire de stele” prin heleșteu// - ca să iasă poezia frumoasă, dar aici da, :), merge...
mai trec

 =  un text
Ottilia Ardeleanu
[26.Feb.12 10:15]
plăcut la citit, se simte mirosul proaspăt de cerneală cu care ai "schițat" imaginile și toate "femeile de tuș" frumoase metafore...

mai trec,

Ottilia Ardeleanu

 =  Va multumesc
Diana Manaila
[26.Feb.12 20:31]
si va astept cu drag.

 =  "Albatroșii cărnii" scriind cu fulgere în epidermă!
Maria Elena Chindea
[05.Mar.12 23:16]

"M-am așezat în lotus pe-o bucată de lună care stătea să nască" - mi se pare de-o plasticitate uluitoare. Te și vedeam ca un demiurg androginal "descântând turcoaze la marginea lumii" și orânduind treburile prin univers. Atâta durere și tristețe bine controlate (aș spune că-s atât de discrete încât le-aș numi suave - sună rău?)degajă poemul tău că mi s-a strâns inima. Se poate să-ți "placă" ceva atât de mult încât să doară? Asta mi s-a întâmplat!
Cu drag, Maria

 =  ...
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
mi-a placut foarte mult aceasta scriere. are ceva aparte, usor misterios. nu cred ca e nevoie de ceea ce urmeaza dupa ***.

+ uitarea care nu se mai petrece
Vasile Munteanu
[06.Mar.12 12:49]

cel mai mult îmi plac resemnarea câtuși de puțin patetică, precum și (mi-aș permite s-o numesc astfel) seninătatea unui doliu numai sugerat ("tuș"); prin urmare, textul își merită pe deplin titlul (sau invers :) ), pentru că întregul reprezintă echivalentul afirmației, al vieții, al frumosului; și îmi mai place că, la fel de sugestiv, deloc ostentativ, flora și fauna au rolul lor în construirea "atmosferei"; în esență, manifestări ale unei afectivități deloc banale, comune; una puternic senzoriale (tactil, vizual și olfactiv), născută (cum altfel?) poetic din sarcina umbrită a Selenei; ca și cum textul acesta ar fi fost scris pentru Endymion.




la ce aș renunța (sau aș reformula): "capătul lumii", și la primul "încă" din ultima strofă.

 =  Maria,
Diana Manaila
[06.Mar.12 15:39]
daca am atins undeva pe suflet, inseamna ca acele imagini si-au facut datoria...."suav" este un cuvant pe care am sa-l primesc mereu in casa mea....:)

Claudiu,

cu toata aprecierea, nu renunt la albatrosi...ii invit poate intr-o mica vacanta, undeva intr-un poem mai potrivit...gand frumos!

VM,
multumesc pentru atingere....cat despre "marginea lumii"...sa stii ca si eu am simtit ca trebuie sa o mut de acolo..in folderul meu, nu aici, chiar am facut-o...ma mir ca am omis....am operat acum modificarea....iti multumesc...suna mult mai cursiv fara, intr-adevar...cat despre "inca"...da, pleaca din primul vers, ramane pe final...pentru...asigurarea sustenabilitaii.....:) ghiocei...

 =  imperativ
Radu Sorin Danut
[11.Apr.12 12:32]
îmi place imperativul: "să iasă poezia frumoasă/ ca o vocală zveltă, însprâncenată", felicitări




To be able to add comments you must be browsing using the language this text uses.

Use the existing link (near text registration date), or choose the specific language and acces this text again.

Go back !