Members comments:

 =  Extrem de interesant!
Adrian Anghel
[10.Feb.11 20:29]
Mama, Doamne!
Multumim pentru postare, chiar merita citit si cunoscut asa ceva.

 =  .
Veronica Valeanu
[11.Feb.11 18:40]
Adrian, iti multumesc mult pentru apreciere.

 =  doamna Văleanu
radu stefanescu
[12.Feb.11 00:10]
în cazul în care nu sunteți una și aceeași persoană cu bloggerul Bogdan, din:

http://vestigatio.blogspot.com/2009/12/nu-am-uitat-de-cartea-lui-enoh.html (postarea e din dec 2009)

sau Oreste, realizatorul emisiunii la care a fost invitat Codrin Ștefănescu,

http://www.youtube.com/watch?v=e98ivxUDEsw,

cred că ar fi decent să justificați pasajele preluate, pe alocuri mot a mot, fără indicarea sursei, sau să vă retrageți textul.

oricum, "eseul", de fapt o compilație, conține mult prea multe enormități.

cu atît mai grav, cu cît acesta apare la recomandate.

ați scris: "mulțumiri d-lui Codrin Ștefănescu, în a cărui colecție se află manuscrisul".

permiteți-mi să remarc totala imprecizie a acestei referințe bibliografice. mulțumiri, pentru ce? pentru că există TV și internet?

 =  .
Veronica Valeanu
[12.Feb.11 11:06]
Eseul meu porneste de la o sursa, contine aplicatii transdisciplinare si ajunge la o concluzie, care depaseste cadrul legendei. Rezumatul legendei poate fi public. Eu am transcriptul emisiunii, nu poti impiedica pe nimeni sa nu foloseasca o anume informatie ca si transcript. Si Evanghelia lui Iuda, mentionata in text, are un rezumat public, cu citate. Am muncit mai mult de 10 luni la acest text.
Contributia mea aici nu poate fi contestata de nimeni. In ce priveste partea de geometrie sacra, sora mea care e pictorita, imi facea grafica esalonat si imi atragea atentia cand trebuie sa nu uit de posibile ramificatii ale conceptului.
Ideea aceasta transdisciplinara face parte dintr-un proiect pe care intentionez sa-l dezvolt, pornind si de la alte manuscrise, cuprinzand si alte domenii.

 =  stimată doamnă
radu stefanescu
[12.Feb.11 15:06]

sper că nu vorbim limbi diferite, "transcript" înseamnă copie.
în principiu puteți folosi cîte "transcripturi" doriți, dar sunteți obligată să precizați sursa.
chiar vreți să vi le citez aici? sincer, n-am atîta răbdare.
în orice alte condiții comiteți, cel puțin formal, un mic plagiat, și ar fi păcat de efortul depus pe/la acest text, pe care l-ați încadrat la "eseu".

 =  .
Veronica Valeanu
[13.Feb.11 09:31]
PLAGIÁ vb. I. tr. A lua, a fura ideile, invențiile cuiva și a le prezenta drept creații proprii; a publica pe numele său fragmente din lucrarea altuia; a comite un furt literar.
PLAGIÁ, plagiez, vb. I. Tranz. A-și însuși, a copia total sau parțial ideile, operele etc. cuiva, prezentându-le drept creații personale; a comite un furt literar, artistic sau științific.

sigur ca nu e eseu, e o biata compunere!

 =  google
radu stefanescu
[23.Feb.11 09:52]

Codex Lugubrum redă povestea unui cavaler de origine nobilă pe nume Amantes, de fapt un asasin de profesie (acțiunea se petrece în secolul XII), plătit de regi și aristocrați pentru a-și lichida dușmanii. Era renumit ca fiind unul din cei mai mari profesioniști ai vremii sale. Nu dăduse niciodată greș și ucidea pe oricine, oricând, oricât de înaltă i-ar fi fost funcția. El însă nu-și alegea victimele, ci doar suma de bani cu care era plătit. Printre victimele sale se numărau regi, principi, ducese, inclusiv fețe bisericești marcante. Era plătit de venețieni, genovezi - oricine își putea permite asta. (Veronica Văleanu)


Exista in Codex Lugubrum povestea unui cavaler, de fapt a unui asasin de profesie, ( prin sec 12 se petrece aceasta actiune) un asasin care era platit de diversi regi si aristocrati pt a-si lichida dusmanii. Asasinul era cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari profesionisti ai epocii respective, nu daduse niciodata gres si omora pe oricine, oricand, oricat de inalt ar fi fost respectivul in functie. Rege sa fi fost scrie, daca comanda era preluata erai ca si mort. (http://ro.netlog.com/raluca40/blog/blogid=1005038) - 8 ianuarie 2010


Cercetătorii ruși au mai descoperit că ADN-ul uman creează tipare morfologice în vid și produce așa-numitele "găuri de vierme" magnetice. Acestea sînt echivalențele microscopice ale celebrelor "poduri" Einstein-Rosen, care se găsesc în apropierea găurilor negre cosmice și care fac legătura între două puncte foarte îndepărtate, un fel de scurtătură prin care informația poate fi transmisă în afara legilor spațiului și timpului. ADN-ul atrage informații din macrocosmos și le transmite conștiinței noastre: este ca un aparat de radio capabil să recepționeze mai multe posturi diferite, în funcție de frecvența pe care acestea emit. (Veronica Văleanu)


Cercetatorii rusi au descoperit ca ADN-ul uman creeaza tipare morfologice in vid, si produce asa-numitele "gauri de vierme" magnetice. Acestea sunt echivalentele microscopice ale celebrelor "poduri" Einstein-Rosen care se gasesc in apropierea gaurilor negre cosmice si care fac legatura intre doua puncte foarte indepartate, un fel de scurtatura. Acestea sunt ca niste tunele avand capetele in diverse zone din cosmos prin care informatia poate fi transmisa in afara legilor spatiului si timpului. ADN-ul atrage astfel de informatii din macrocosmos si le transmite constiintei noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite, in functie de frecventa pe care acestea emit. (http://www.egiptul.com/index/adn-ul-uman-si-influentarea-lui) postat de Dana Florea, 7 iunie 2010.



Cercetătorul american Nynke van Berkum a decodat structura 3D a genomului uman. A descoperit că densitatea informațiilor din nucleul celulei este de câteva miliarde de ori mai mare decât cea a unui microcip de calculator. (Veronica Văleanu)


Cercetătorii americani au decodat structura tridimensională a genomului uman.... Astfel densitatea informațiilor din nucleul celulei este de câteva miliarde de ori mai mare decât cea a unui microcip de calculator. (http://www.realitatea.net/cercetatorii-americani-au-realizat-harta-tridimensionala-a-genomului_636497.html) - 9 oct 2009


Lingviștii ruși au descoperit că moleculele alcaline din ADN respectă regulile gramaticale obișnuite folosite în toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au apărut la întîmplare, ci sînt rezultatul ADN-ului. (Veronica Văleanu)

Astfel, au descoperit ca moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite folosite in toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au aparut "la intamplare", ci sunt rezultatul ADN-ului. http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2010_04_01_archive.html - 25 aprilie 2010


sau:

http://www.scribd.com/doc/27864813/Universul-Holofractografic (Cristian Mureșan) - 3 mai 2010


etc

sursele acestea (și nu numai acestea) trebuiau de asemenea menționate, pentru că sunt anterioare textului dvs, iar unele fragmente sunt preluate copy/paste, e drept, cu diacritice.




The author does not accept comments on this text anymore
(or the comment flow was closed by an editor)



Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/dynamic/-agonia.v3-2/www/tmp) in Unknown on line 0