Members comments:

 =  sensibilitate
Ionut Caragea
[05.Jun.16 00:31]
Un poem plin de sensibilitate și jocuri imagistice reușite. Cred că la strofa a doua nu Soarele ar fi trebuit să aibă rădăcini, ci umbrele. Iar apoi se putea făcea continuarea cu vocea Soarelui.. Oricum, felicitări.

 =  cerul din colivie
dorin cozan
[02.Jun.16 09:23]
Nu prea m-a atras titlul si nici acum, dupa lectura textului, nu cred ca se potriveste. Insa, e genul acela de text care te cucereste treptat, ca o mancare care iti dai seama ca iti place pe masura ce o consumi. Transmiti o stare credibila, autentica. Fireste, am si ridicat spranceana pe alocuri, dar pe ansamblu e ceva viu aici, sau mai degraba un mort care continua sa traiasca.
Felicitari!

+ .
dorin cozan
[02.Jun.16 09:23]
uitasem sa aprind lumina

 =  multumesc Dorin
Nuta Craciun
[02.Jun.16 19:58]
de steluta, de receptare si de sinceritate. poemul nu e perfect, stiu asta, dar imi place asa cum e cu stangaciile si sinceritatea momentului, il simt al meu si-l simt viu ... desi cred ca o sa revin la el sa mai tai din patetisme :)daca-mi permiti o sa imprumut titlul tau: "cerul din colivie", iti multumesc inca o data, conteaza mult parerea ta!

 =  .
dorin cozan
[03.Jun.16 08:16]
Mă bucur că ți-a plăcut sugestia mea. Șade bine textului, zic eu.

 =  multumesc, Ionut Caragea
Nuta Craciun
[08.Jun.16 18:31]
nu am vazut comentariul tau, imi cer scuze... poemul asa l-am simtit si asa l-am regizat, acel "soare cu radacini" e un soare statornic, "pe picioarele lui" :) desigur ca se putea merge si spre alte directii, e ca un joc de-a fericirea...
incantata de trecerea si de semnul tau, spor si succes in toate, iti doresc!
To be able to add comments you must be browsing using the language this text uses.

Use the existing link (near text registration date), or choose the specific language and acces this text again.

Go back !