Members comments:

 =  Ej nebun
BogdanGeana
[29.Mar.23 10:55]
vorba unui clasic in viata. Nici nu pot comenta, cel putin nu acum. Dupa mine e mult peste ce m-ai obisnuit, si intra si in alta categorie, se apropie de sutrele lui Leo, de Levantul lui Cartarescu... Rosia in 5. O sa revin, garantat.

+ Super!
Ottilia Ardeleanu
[29.Mar.23 11:07]
Fluiditate, franchețe, finețe!
FFF bun!
Cu trimiteri subtile, derulare cinematografică.

 =  Ca sa vezi cum e viata asta
BogdanGeana
[29.Mar.23 11:10]
tu vorbesti de australopithecus afarensis, descoperita in Etiopia si ei termin de citit Theodoros, domne, nimic nu e intamplator. Dincolo de asta, introducerea la epopeea pe care inca nu ai scris-o, dar care cred ca ar trebui sa fie acest preambul zici ca e platita de keanu, care scoate acum John Wick 4, dupa principiul si antireclama e tot reclama. O ai si in engleza? Favi si la Ballerina, spin offul cu Anna de Armas.

+ îmi place faptul
Gabriel Nicolae Mihăilă
[29.Mar.23 12:05]
că oamenii înfloresc atunci când sunt încurajați constructiv. Acest text este dezinvolt și fluid. Forma pe care o are e plăcută ochiului. E un fuleu cinematografic. Las un semn de apreciere, care vine și în urma a ceea ce am mai citit din urmă pe pagina ta.

 =  Fain poemul,
Liviu-Ioan Muresan
[29.Mar.23 12:42]
mă regăsesc aici în epopeea mea, pornind din trecuturi. Și ai sintetizat într-un singur poem. Excelent.

 =  Thank you, prieteni!
Irinel Georgescu
[29.Mar.23 13:58]
Dragii mei cititori, Tyly (Ottilia Ardeleanu), Bogdan Geană, Gabriel Nicolae Mihăilă și LIM (Liviu-Ioan Mureșan), vă rămân recunoscător pentru această receptare extraordinară. Textul nu e decât după viața personală a lui Keanu Reeves și a prietenilor săi actori, dubluri din filme, prieteni. E despre Jennifer Syme, iubita logodnica neuitată, apoi despre filmul la premiera căruia am stat aseară într-o sală pe două treimi plină! Mai e și tras de păr spre idei trăsnite și aberații fantazy și filmul, și poemul ce a ieșit. Au plete și unul, și celălalt. Thank you!

 =  Toate cele bune si de la Rudy
BogdanGeana
[29.Mar.23 14:32]
dar m-am gandit sa le tin pentru mine, la neaprobate. :)

 =  Thanks, și lui Rudy, dacă i-a plăcut textulețul acesta
Irinel Georgescu
[29.Mar.23 14:46]
"Cu pete" e și textul meu, nu "cu plete", cum a ieșit în finalul comentariului meu.
Mă bucur mult că Rudy, sau domnul poet "sonetist" Rădulescu va reveni pe site. E un spadasin ce seamănă momentan cu personajul pozitiv Caine, chinezul orbit de Consiliul mafiei.

 =  Despre propria orbire și despre șansa reabilitării, oricând dată
Irinel Georgescu
[29.Mar.23 14:51]
Chinezul killer Caine se mărturisește în treacăt unui pistolar negru, tot supraviețor până în final, că el însuși și-ar fi dat ochii de bunăvoie Consiliului crimelor. Acest orb Caine, deși îi ucide lui John Wick un amic japonez, cel mai mare maestru în arte marțiale venit din Orient, cu toată infirmitatea sa e cel mai tare în mânuirea armelor albe și a pistoalele de duel). Polemica din cenaclul virtual trebuie să fie mereu una fair-play, să nu uite Rudy!

 =  Domnule Irinel Georgescu,
Emilian Lican
[29.Mar.23 14:56]
Îmi place cum descrieți alfhalăii și alfhoaicele până la Keanu Reeves aducându-mi bucuria lecturii! Pe online a apărut John Wick 4 așa că mă grăbesc să îl vizionez...
Cu prețuirea lecturării textului dumneavoastră!

 =  Mtumesc, (domnule poet) Emilian Lican!
Irinel Georgescu
[29.Mar.23 15:09]
Eu am văzut ieri pelicula, proiectată pe marele ecran, într-un cinematograf cu 60%din capacitate ocupată la premieră. Mulți spectatori nu se arătau convinși de producție. Și în online s-o vedea capturat acest "John Wick 4", ultimul din toată seria. Cât despre alfalăi și alfoaice, să se dezvolte cum vor, în continuare! Chiar și spre beta.

 =  Irinel,
BogdanGeana
[29.Mar.23 16:04]
zi-ne si tu, moare John Wick? :)

 =  Bogdane, vezi filmul! Nu știu dacă o mai fi și 5.
Irinel Georgescu
[29.Mar.23 18:54]
N-o să-ți spun multe. Vezi filmul. Este loc poate și de John Wick 5, atunci când i s-or lungi ghearele, fiind deplin reabilitat și pregătit de Ragnorok.
Mai ales că japoneza luptătoare Akira ar trebui să răzbune moartea tatălui său, ucis de orbul chinez Caine.

 =  Nimic nu va mai fi la fel
BogdanGeana
[29.Mar.23 19:34]
fara Charon (Lance Reddick).Poate ma supar si ii dedic un poem, si strangem incet incet de un volum colectiv JW.

 =  Negrul Charon nu moare, nu devine legendă
Irinel Georgescu
[29.Mar.23 21:22]
Shimazu (japonezul maestru în arte marțiale, tatăl Akirei, precum și grăsanul rus (bielorus) Killa mor uciși în "John Wick 4". Negrul pistolar Charon supraviețuiește, ucide răufăcători râvnitori tot la "premiul" dat de marchizul de Gramont.

 =  E și câinele lui Charon sătul sub Eiffel, mândru, mângâiat de stăpân
Irinel Georgescu
[29.Mar.23 21:29]
Dacă te interesează evoluția lui Charon, el este ajutat aproape mereu și de câine. Dulăul "nostim" de invincibil se satură de cojones și de jugulare. Charon e cruțat și el (John Wick nu-l ucide nici pe el, nici pe Caine) pentru a se mai face vreun film "John Wick 5".
To be able to add comments you must be browsing using the language this text uses.

Use the existing link (near text registration date), or choose the specific language and acces this text again.

Go back !