agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 79 .



Despre puterea imaginației
essay [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [romantica3 ]

2024-05-16  | [This text should be read in romana]    | 



Imaginația este forța creatoare, psihoenergia care nu cunoaște limite la omul dezvoltat personal, la omul treaz spiritual, la omul care se bucură pe deplin de libertate fizică, psihologică și spirituală.
Este procesul intelectual cognitiv al omului dezvoltat psihologic, prin care care asamblează imagini, și informații în tablouri intrinseci cu valoare inestimabilă, în scenarii de succes, în filme intrinseci fenomenale.
Oamenii care au o imaginație bogată, au și visuri, idealuri mărețe, permanent lucrează pentru îndeplinirea lor.
Din nefericire majoritatea oamenilor își imaginează să împlinească micile plăceri ale vieții, sunt preocupați de mâncare, distracție, sex, poate să aibă o slujbă suficient plătită, pentru a cumpăra o casă, o mașină. Lucrurile acestea îl fac fericit împlinit, dar acest lucru denotă că au o minte insuficient dezvoltată.
Oamenii vremurilor actuale, au toate minunile naturii și ale universului la dispoziție să se folosească de ele, au toate realizările evoluției divine și ale umanității avansate, la dispoziție să le dobândească, dar este nevoie de credință totală în spiritele divine, din păcate mulți oameni au o imaginație mediocră, banală, superficială.
Imaginația mai poate fi asociată cu ochii minți, cu clarviziunea, cu cât omul își imaginează fenomene minunate, formidabile, fenomenale cu atât de mult poate să le realizeze. Cu ajutorul imaginației un om poate să rezolve situații grele, să creeze proiecte , inovații de care să beneficieze cei din familie, precum și cei din societatea din care face parte.
Puterea imaginației este atât de mare încât se reflectă și în visuri, oamenii care de mici s-au imaginat să devină, dascăli, medici, oameni de știință, arhitecți, artiști, avocați, oameni ai legii, scriitori, milionari, miliardari, oameni de afaceri în general, majoritatea au reușit să devină ceea ce s-au imaginat.. Cercetările psihologilor și ale neuro-științei au confirmat acest fenomen, mirabil.
Imaginația trebuie să fie independentă, îndrăzneață, eliberată de temeri, de robia karmică și posibilitatea să se materializeze este asigurată de energiile divine care ne înconjoară.
Natura îi poate oferi omului actual multiple forme de creativitate, de inovație, îi poate îmbogăți imaginația, trebuie doar să credem în noi, în zestrea cerească și ereditară, în divinitate mai mult ca oricând, astfel putem deveni oameni de succes, admirați, prețuiți, iubiți, oameni model urmați de cei din jurul nostru.
Creierul nu face diferența între realitate și imaginație, le consideră similare, ca atare pune în acțiune tot ceea ce intelectul , respectiv Sinele Superior dorește.
În concluzie, imaginația este cea mai accesibilă și mai facilă tehnică de dezvoltare personală, de trezire spirituală, de iluminare, conform planului divin.






.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!