agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 1742 .



Declaratie de Dragoste
personals [ Thoughts ]
de Radu Campian

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [radufromcoruia ]

2010-02-10  | [This text should be read in romana]    | 



Din prima zii cand te-am vazut am simtit ca esti speciala si ai ceva unic o sclipire anume in ochi ce te diferentiaza de alte fete si te face unica , nu ma puteam abtine sa nu te privesc si sa te admir.Desi nu sunt timid de obicei,in clipa in care te-am vazut am ramas fara cuvinte si chiar daca vroiam sa zic ceva nu puteam zice nimic era pentru prima oara in viata mea cand nu stiam ce sa fac. In clipa in care mi-ai aceptat si mi-ai impartasit sentimentele am simtit ca zbor si ca sunt protejat rele de un scut al iubirii tale.Prin primul sarut am simtit ca zbor alaturi de tine in rai.
Esti mai frumoasa ca un rasarit de soare intr-o zi de vara pe malul marii ,tu esti pentru mine aerul ce il respir in fiecare minut,esti raza de lumina ce imi lumineaza calea,cand sunt cu tine iert totul,uit totul ,visez totul.
Daca stii cum este sa adormi noptile sperand ca razele diminetii or sa topeasca dorul, stii ce inseamna sa sperii zadarnic. Invata-ma atunci cum sa-mi iau sufletul si sa-l scutur zdravan ca sa curga din el picatura cu picatura veninul de dor, fructele care m-au gonit cu capul plecat din fericire.
Poate nu este nimic special azi, insa este o alta zi din fericirea mea alaturi de tine si asta o face sa fie speciala! Am sa incerc sa fiu original pentru ca vreau sa vezi cat sunt de sincer cand iti spun ca te iubesc...si sa intelegi acest lucru!
Pentru ca zambetul tau sa nu fie niciodata umbrit as cauta lumina in intuneric, pentru ca ochii tai sa nu fie tristi as reanvia frunzele care mor toamna , pentru ca pasii sa-ti fie calauziti tot timpul as lua stelele de pe cer ca sa iti luminez calea , pentru iubirea ta as ingheta soarele , pentru sarutul tau as topii ghetarii si as seca marile.Pentru tine as face orice! Te iubesc enorm!!

Desi initial era pentru altcineva aceasta declaratie de dragoste ii este dedicata iubitei mele Iulia cu mesajul Te iubesc!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!