agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 2678 .



Radio Romania Tineret numai pe Internet
personals [ ]
fragment dintr-o scrisoare

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Mioriþa Alba ]

2005-11-01  | [This text should be read in romana]    | 




Să vă mai spun cât de supărată sunt pentru că ROMÂNIA TINERET nu are nici o frecvență radio ? Am mai scris celor din Radio, dar nu s-a rezolvat nimic. Canalul TINERET se adresa, așa cum foarte bine știți, celor care aveau nevoie de foarte multe lucruri pe care nu le găseau în alte locuri: modele de comportament pentru tineri, informații pentru tineri elaborate pe înțelesul lor, muzică special aleasă pentru tineri… El era canalul care educa.
De ce se tem cei care realizează acum emisiunile pe acest canal ? De ce se tem, dacă nu au intenții necurate ?Tinerii au cea mai mare nevoie de canalul specializat pentru ei.
Emisiunile pentru ei nu pot fi auzite pe un aparat micuț, purtat în buzunar, cu cască, la care să asculte pe stradă, în tramvai, sub plapumă… Un aparat comod, ușor de procurat. Câți tineri pot accesa Internetul ? De unde sunt ei ? Mai puțin din colțurile țării în care nu pătrund mijloacele moderne de comunicare. Celor care au rămas fideli radioului, acum nu la rămâne decât să asculte alte posturi. Mie nu-mi plac posturile comerciale « ivite ca ciupercile după ploaie ».

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!