agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 709 .



Cine sunt eu
personals [ Thoughts ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [neeom ]

2006-06-15  | [This text should be read in romana]    | 



Mi-am pus de multe ori intrebarea cine sunt eu si intotdeauna mi-am spus : ...eu sunt Horia , fiu , frate , nepot , prieten , confident al unor oameni deosebiti pe care de multe ori nu am stiut , nu am putut , nu am vrut sa ii ascult .Dar m-am gandit , daca sunt mai mult de atat ?! Insa nu ma pot defini , pentru ca nu sunt o definitie , pentru ca eu nu mai sunt eu cel de acum un an , o luna , o zi , o ora . Suna stupid , stiu , dar fratilor , am doar 23 de ani !!!Ce stiu eu despre vremea schimbatoare numita viata ? Deocamdata nu prea multe .

Sa vedem ......sunt pentru inceput cel care locuieste cu trei femei in casa (avem o catelusa , 4"femei"?), sunt salariat dar vesnic fara prea multi bani in buzunar , sunt un pretentios , desi nu recunosc (ramane intre noi ), sunt cel care este innebunit dupa fetele innebunite de mine , sunt un pacalici placut de prietenii pe care o sa-i admir , iubesc , cicalesc toata viata , sunt un naiv care inca mai crede in finaluri , daca nu fericite , cel putin decente . Ce pot sa spun ? Iubesc viata , de cele mai multe ori si oricat mi-ar placea sa cred ca sunt "deosebit " , aflu cu stupoare ca si ceilalti au tot doua maini , doua picioare si din pacate un coeficient mai mare de inteligenta decat al meu .

Am observat ca eu sunt lucrurile marunte pe care le fac , tampeniile pe care le mai spun din cand in cand , si ca sunt uneori omul din istorisirile lui Octavian Paler . Spun enervat ca sunt mai tanar si mai batran decat altii , ca am planuri ce-mi vor ajunge pentru cel putin 10 ani si ca am 5 prieteni care fac cat 100. Sunt in lucruri , cuvinte , poze , clipe si tot ce-mi mai place mie . Sunt tanar , simplu , nebun si Doamne ce-mi mai place !

Sunt cel care sta in fata ta si-ti spune : Salut , sunt Horia ...incantat de cunostinta .Dumneavoastra cine sunteti ?


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!