agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 729 .



Iubirea
personals [ ]
ghid pentru sinucidere

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [costel absurd ]

2006-07-05  | [This text should be read in romana]    | 



Ascultam mancandu-ti cuvintele, miroseam culoarea densa a irisilor tai, respiram prin tine, n-aveam decat sa ma inzeiesc in timp ce ma mangaiai adanc in inima. Cat ma iubesti? Cat douaj de blocuri dar n-am observat cum te-ai prefacut in stana de piatra si apoi tot schimbai starile de agregare ca sa-mi arati parca natura ta complexa. Rand pe rand m-am orbit, surzit, mutit- am devenit un TU, rece, impersonal, analitic, poate sa te am mai aproape.
N-ai mai venit de atunci de cand am jucat poker pe suflete si ne-am baut iubirea: "eu trebuie sa plec... n-ar fi corect... ce-as crede despre tine? ce-ai crede despre mine?". Ne-am impartit la doi si-am incetat sa mai exist. E drept ca-mi indeplineam obligatiile sociale cu mult profesionalism si apoi era destul de usor sa locuiesc in afara mea.
Te-am nascut mai tarziu din nou, mai frumos, mai singur, mai in mine si te-am pastrat mai viu decat ai fost vreodata. Te iubeam in si in afara, asteptam sa ma nasti, dar n-aveai cum sa nasti golul. Te iubeam, dar n-aveai cum sa nasti moartea. Te iubeam si nu mai asteptam nimic.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!