agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 641 .



Despre percepție și datorie
personale [ Jurnal ]
Sau de ce e obligat editorul, totuși, să nu fie un amator.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [wat ]

2007-04-15  |     | 



Metafizica ne învață că fiecare existență materială se suspune necesarului mental uman.

Mai exact, nimic nu există decât ca și prefigurare a intenției omului. Pentru ca un lucru să existe cu adevărat, in contextul în care are cea mai mica legătură posibilă cu omul, el trebuie să ocupe un loc precis în cadrul unei direcții umane parte dintr-o doctrină filosofică practică.

Nimic nu poate exista decât ca și element al unei acțiuni concertate, sistematice, menite a împlini fizic un scop, trecând peste toate obstacolele ce vor apărea.

Deci orice obiect sau acțiune este un punct anume într-o structură piramidală ce are: 1.în vârf: conștiința de sine și elementele de decizie; 2.:sub vârf: elementele de putere și acțiune; 3.:restul piramidei: elemente de exercitare a puterii.

Bun. Deci daca eu cer ceva anume și voi considerați că ar trebui să știu deja ce sunt dator să fac, am știri pentru voi:

Dacă elementele de decizie din cadrul unei acțiuni predefinite sunt un vârf piramidal ce eu nu îl posed, atunci voi, prin elementele 3. ale piramidei existențiale agonia ro trebuie să îmi transmiteți acele părți ce îmi lipsesc din structura agoniaro.

În efect, dacă eu nu fac un lucru corect, îl corectați voi pentru mine și îmi transmiteți structura piramidală regulatorie corespondentă - fie că e vorba despre lucruri ce țin de o parte mai importană, sau invers, din structura de bază piramidei.


Exemplu:

Pe yahoo dacă faci ceva în afara presupusei convenții ești informat prin email că a avut loc o specifică acțiune de îndreptare a erorii tale și ți se oferă general sau particular regulamentul pe care l-ai încălcat.


Pe agonia.ro: totul rămâne inert, nimeni nu spune nimic.

Și toată lumea gândește justificarea sa personală pentru fapte.


Pe scurt:

Atitudinea: "Lucrurile au fost înainte de asta lămurite" nu duce niciunde, pentru că:

- dacă vârful piramidal nu a fost transferat în punctul în care "s-au lămurit lucrurile" atunci el trebuie transferat prin mijloace 3. din piramidă. (cum ar fi acum!!?)

- altfel, dacă voi credeți că lucrurile sunt suficient de clare pentru cei care contează aici pe agonia ro, am știri pentru voi:


Românii sunt niște proști din Balcani, din estul Europei.

Cam toți în afară de tradiționalele genii de la Maicrosoft de pe plaiul mioritic.

În concluzie, cine dracu' sunteți voi, aici în jegul ăsta primitiv de țară batjocorită prin străinătăți, să nu oferiți suport dialectic material în cadrul acțiunilor dialectic materiale?

ex. baza piramidei unei existențe materiale este regulată de vârful piramidei, și așa cum esența lucrurilor ne este de obicei ascunsă, latura materială ne este oferită de simțuri și percepție sub forma judecății dialectice materiale.

Camionul este acela, este mare și greu.
Camionul este produs în fabrică.
Fabrica este făcută din fier.
Fierul vine din stele.
Big Bang.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!