agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1060 .



Bestia Semidezvoltata
proză [ ]
poveste (nemuritoare?) de adormit copiii

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Mimozu senzitiv ]

2005-09-29  |     | 



Bestia Semidezvoltata se ridica cu greutate din malul vascos.Simtea o durere bestiala in stomacul semidezvoltat.
-I'm hungry!spuse cu voce molfaita, ca pentru sine si porni in cautarea halelii.Privirea sa semidezvoltata scotocea cu infrigurare fiecare coltisor al peisajului, fiecare decimetru, fiecare centimetru, fiecare milimetru...(urmeaza, firesc ,toate subdiviziunile si chiar viziunile sau vizuinele metrului).Mergea si privea.Privea si scotocea.
-I'm hungry!repeta Bestia Semidezvoltata dupa circa 5 ore si 43 de minute.Era ora 7 p.m,ora locala,dar evident ca asta nu intereseaza pe nimeni.
-Ia te uita!Ce naiba o fi creatura asta caraghioasa?auzi o voce pitigaiata in spate ei.Se intoarse instantaneu si privi asa cum numai ea stia: bestial.O gagica cu fusta scurta,rosie si tite provocatoare, care tinea in brate un cosulet bine garnisit cu mici,fleici,cefe de pig si alte alimente dietetice, se benocla batjocoritor.
-I'm hungry,saluta cu o bucurie semidezvoltata, Bestia Semidezvoltata.(Aici, repetitia termenului "semidezvoltat" pare redundanta, dar,in urma unor analize micro ori macro (tele)scopice, se va constata ca autorul a gasit formula perfecta pentru o exprimare imperfecta).
-Asta ai mai spus-o!rase Scufita Rosie, caci bineinteles ca ea era.Fusese in vizita la lup, dar constatase ca bunica ei, o nimfomana recunoscuta, il terminase cu mult inainte de sosirea ei.Asa ca, in lipsa de altceva, haladuia in cautare de "clienti".
-I'm hungry!repeta, deznadajduita, Bestia Semidezvoltata.
-Parca ai fi un papagal, pacat ca n-ai pene, si ce moaca tampita ai si...Dar Scufita nu mai apuca sa spuna nimic fiindca Bestia Semidezvoltata o inghiti.Apoi, ragai bestial.Dupa ce pastra un moment de reculegere, spuse, jumatate melancolic, jumatate bestial:
-I'm hungry!

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!