agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 1224 .



Scrisoare catre El
prose [ ]
un fel de-a spune...Te astept

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Shana ]

2005-11-15  | [This text should be read in romana]    | 



Azi privesc ciudat intr-o oglinda a trecutului in care regasesc un Tu singur cu suflet entuziasmat de ideea prinderii din zbor al altuia bucuros sa imparta cu acesta visuri inocente. Eu-l pe care-l zaresc stingher in coltul inferior al oglinzii imi face semn sa zambesc…pentru ca am castigat, am dobandit mult mai mult decat mi-as fi putut inchipui in momentul in care incepusem sa zambim impreuna. Tu si Eu din oglinda ne privesc acum tinandu-se de mana, asteptand un tren cu lacrimi in ochi. Privind din afara stiu acum ca timpul e mai slab ca sufletul, ca sufletul nostru comun, nu cel individual.
Imi doream atat de mult sa nu te pierd pe drum….sa nu renunt la tine, la prietenia ce incepusem sa o cladim . « ceea ce e intre noi nu trebuie mentinut. Este sau nu este, pur si simplu. Daca este ceva atunci se mentine singur, daca nu zboara ca orice alta amintire. » … cat de bine imi amintesc aceste cuvinte…cred ca « am izbandit…inchid ochii, nu ma satur de privit »

Intinsa in acelasi pat in care acum o palma de timp adormeam cu gandurile impletite, traiesc azi retrospectiva unor momente speciale, in care un vis caruia nu-i dadeai multe sanse de supravietuire s-a transformat intr-o realitate persoanla.
Au durut atatea clipe in care intindeam bratul neputand sa trec de partea cealalta a infinitului unui vis. Au durut atatea ganduri la clipe. A durut drumul spre ganduri.
Eu, tu, noi ne-am pierdut pe acest drum, ne-am pierdut cu fiecare zi. Acum suntem pe cale sa ne pierdem in ziua de maine…si doare, nu fericirea ta, ci regretul neputintei mele, distanta ce nu ne-a permis mai mult de un pumn de clipe sa fim fericiti amandoi, impreuna…ca eu sunt aici si tu acolo.

.  |








 
shim Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. shim
shim
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!