agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 3711 .



Pălăria de fetru 1 /14 03 2008
article [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Lupisor ]

2008-10-20  | [This text should be read in romana]    | 






Fiecare dintre noi se află acolo unde trebuie să fie .
Sunt doi ani și trei luni de când un proiect frumos, pornit boem dar continuat metodic, a început să șteargă din inimile si cugetele unor oameni granițele ridicate de omniprezenta societatea de consum în care trăim. Nu am scris întâmplător ”unor”.
Sunt doi ani și trei luni(la data redactării textului!) plini doar de realizări și de bucurii. Un timp petrecut frumos într-o harnică activitate din care condeiele noastre au căpătat o mai mare precizie și o vigoare sănătoasă, demonstrația acestei afirmații fiind cărțile publicate de membri Cenaclului de Seară . Micile neînțelegeri, răutăți și orgolii exagerate le-am uitat așa cum i-am uitat și pe autorii lor.
După doi ani și trei luni începem încă un proiect, începem o foaie-jurnal a cenaclului, prin care dorim să se permită și înlesnească tinerilor scriitori dar și celor mai vârstnici, membri ai Cenaclul de Seară , accesul la publicul larg.
ZIP, nu este o foaie protestatară, nu urmărește să înjure sau să denigreze pe nimeni ci doar atrage atenția asupra unor tineri scriitori, talentați sau marchează prezența unor scriitori mai vârstnici care nu sunt apreciați la justa lor valoare.
Pălaria de fetru este locul unde marcăm persoanele sau acțiunile în fața cărora ne scoatem sau nu , pălăria. Deocamdată…
Primul om care merită să primească acest omagiu din partea redacției ZIP , dar mai ales din partea mea este scriitorul IOAN LILÃ membru fondator al Cenaclului de Seară despre care din păcate nu mai știm nimic de ceva vreme. Fără sprijinul lui nu am fi fost aici unde suntem acum.
Ne vom scoate pălăria de fetru în fața prietenilor CDS
maestrul Dan Alexandru Condeescu, Omul care ne-a impulsionat cu vorbe blânde și ne-a dat acea gură de aer curat de care aveam nevoie acum un an. Dumnezeu să-l odihnească!
scriitorul veșnic pribeag Aurel Ifrim, cel care ne-a înlesnit drumul către alt mod de percepție a fenomenului literar.
Ne vom scoate pălăria de fetru în fața prietenilor și partenerilor nostri Vulcanul de poezie care ne ofera cu generoziate spațiul acesta pentru lucru și tot suportul de care avem nevoie.
Astăzi nu ne scoatem pălăria de fetru în fața celor care publică pe net informații care conțin dezacorduri în fraza de prezentare. Cum spuneam la început , fiecare dintre noi se află acolo unde trebuie să fie
Pe mâine! La bună vedere..

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!