agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 2723 .



9 ne place
article [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Nortem ]

2007-06-01  | [This text should be read in romana]    | 



Mărăcine în fund și bani de drum. Soartă de început de lume. (Etno)Geneză. Tranziție.

Am prostul dar tot mai rarul obicei să mă uit la televizor ca vizoristul de la 7 pe când încep știrile de la ora 5 căci atunci nimeresc să mănânc în deplasare la niște rude de gradul 2. Bine, ar mai fi vreo 46 de jurnale de știri însă, soarta (ne)fastă este să nu am 2381 de motive să îmi pară rău că mi-au declarat mascații de la maternitate sângele înrudit cu al mioriticului acceptant de omor calificat, cu premeditare.

9 ne place căpșunele. Și lor le place. Însa ei culeg prin noi, noi muncim pentru ei ca să îi ajutam pe ceilalți ei, de acasă. Căpșunele de acasă rămân neculese de obicei sau rugile vodoo nu dau rezultate și dau rezultate grindinile ou-de-gâscă. Bani prin poștă, resuscitare de economie, du-te – vino, blocuri gri cu supermani elevi îndrăgostiți de profesoare, coasă ruginită în jugulara vecinului adulterin, 1327 de zile întârzieri feroviare într-un an și doar un singur referendum artificial.

Așa trec zilele, ca deșeurile prin apele Mureșului, așa mă distrez gratis fără să instalez tribune pentru formule magice în căutare de cutare și cutare adjuvant al umorului sănătos. Un singur regret am. Că nu îl pot lua pe Preda sau pe Nenea Iancu la un bairam (fără manele) unde să ne facem țăndări înlăcrimați de licorosul Ovidiu.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!