agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 7963 .



Noutăți de toamnă
article [ Press ]
actualizat

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [raduh ]

2003-11-02  | [This text should be read in romana]    | 



Aseară am suferit o mare dezamăgire.
Tot ce mai am de spus este [email protected], și o spun cu un singur scop: sper ca site-urile care recoltează automat adrese de email pentru mesaje nesolicitate să treacă zilele astea și pe aici.


Am remarcat cu plăcere că numărul vizitelor pe site conform trafic.ro a crescut de la 1 septembrie și a înregistrat un record notabil.
În fiecare zi a săptămânii anterioare, site-ul a avut peste 1000 de vizitatori.

Numărul real de vizitatori pe zi este de peste 2500 în medie, așa cum indică extremetracking, un alt sistem independent de contorizare.
Având în vedere că noul site, a cărui lansare este plănuită pentru săptamâna 15-20 septembrie, este mult mai rapid și mai ușor de accesat ca site-ul curent, oferind în același timp mai multe opțiuni participanților la activitatea literară, am certitudinea că până la sfârșitul lunii septembrie vom depăși regulat pragul de 1000 vizite pe zi indicat de trafic.ro.

Printre alte facilități, noul site va permite inserarea de poze alături de articolele de fond ale site-ului, secțiune care va ocupa un loc mai important în activitățile zilnice.
Pentru a oferi și un punct de atracție vizual vă voi provoca în curând la un concurs de colaje editoriale care va avea ca finalitate selecționarea unor participanți pentru calitatea de "ilustratori" pentru materialele scrise din site. Pregătiți-vă de pe acum editoarele preferate de imagini.

Vă rog să țineți cont de faptul că în ultima perioadă am fost foarte ocupat cu finalizarea noii versiuni a poezie.ro si mai puțin prezent în activitatea efectivă de pe site, și că probabil am omis subiecte interesante și importante pentru site.
Vă rog să îmi semnalați printr-un comentariu aici sau pe email acest gen de subiecte - discuții care au ca subiect activitatea de pe poezie.ro, furnizând și adresa textului respectiv.

Noi Amănunte relevante



Ca răspuns la comentariile voastre postez câteva amănunte în plus despre noul site.

Împărțirea textelor pe tipuri si topicuri

Textele vor fi împărțite în primul rând după criteriului TIP. Acest criteriu va conține: Articole, Poezie, Proză, Scenariu, Concurs, si poate Jurnal

Pentru fiecare TIP în parte vor exista TOPICI.
Astfel,
  • pentru TIP Articole avem TOPICI: Creativitate(Tehnica Literara), Internet, Cultura, Societate, Evenimente, Arte, Cărți, Audio, Polemici, Presă
  • pentru TIP Poezie, TOPICI: Epigramă, Haiku, (poate și: balada, elegie, epopee, fabula, gazel, glosa, oda, pastel, didactic, eroic, erotic, crestina, vers alb, rondel, sonet, satira, etc, astept și alte sugestii)
  • pentru TIP Scenariu TOPICI: Film, Teatru
  • pentru TIP Proza TOPICI: proza scurta, roman, eseu, satira, schita, nuvela, comedie, basm, etc, astept si atle sugestii, poate chiar ganduri si jurnal (PROZA va avea un layout special care va face textele de acest tip mult mai lizibile)
  • pentru TIP Concurs TOPICI dinamice, vom incepe cu Epigrama, Haiku, Eseu, si alte genuri care se preteaza la concurs.

    Articolele de presa

    vor aparea in sectiunea Articole/Presa.

    Antologia

    este în întârziere, însă, cu concursul Ioanei, săptămâna aceasta volumul va intra la corectură și ordonare.
    Au fost deja strânși bani pentru acest proiect, însă voi deschide public această operațiune într-o secțiune specială a noului site. Până atunci, pregătiți-vă fondurile și în cazul în care metoda de contribuție prin transfer în cont (lei, valute) nu vă satisface, propuneți metode de plată pe care le agreați.

    Mențiuni


    Aștept în continuare propuneri cu secțiunile și informațiile pe care le doriți adăugate în fiecare tip de pagină (liste texte, liste autori, pagina de autor, cautari, centralizari, statistici).

    radu herinean
    editor
    www.poezie.ro

  • .  | index










     
    poezii poezii poezii poezii poezii poezii
    poezii
    poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
    poezii
    poezii  Search  Agonia.Net  

    Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
    Copyright 1999-2003. Agonia.Net

    E-mail | Privacy and publication policy

    Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!