agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 21191 .Piramida - fragment extras din Semne, simboluri și secrete
essay [ ]
decodificarea Codului lui Da Vinci

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Carmen_Harra ]

2008-06-20  | [This text should be read in romana]    |  Submited by Radu HerineanConceptul elementar al vieții este reprezentat printr-un cerc. În interiorul cercului, se află o piramidă. Piramida rămâne unul dintre misterele lumii noastre, căci încă nu îi înțelegem și nu îi folosim întreaga putere. Ea reprezintă stabilitatea, triunghiul, treimea, ego-ul-sufletul-sinele, mama-tatăl-fiul. Piramida este menită să atragă energie din dimensiuni superioare și să accentueze perfecțiunea. Chiar corpul uman creează o piramidă, atunci când este așezat în poziția de yoga, lotus. Atunci când corpul se află într-o poziție de piramidă, el își aliniază toate energiile la potențialul optim, aducând echilibru și armonie.
O piramidă este un câmp de energie activat, care există în jurul fiecărei ființe vii din univers. În vechiul Egipt, în timpul celei de a 18-a dinastii a lui MerKaBa, câmpul electromagnetic al tuturora era activat și protejat. "Mer"' înseamnă "câmp de lumină în rotație". "Ka" înseamnă "spirit", iar "Ba" înseamnă "suflet". Aceasta este una dintre credințele inițiale legate de Treime, reinterpretată de creștinism ca și "Trup, Spirit și Suflet".
Conceptul piramidei este un simbol plin de semnificații în cartea lui Dan Brown. Când stăm în poziție de piramidă, accesăm meridianele de energie, cele șapte puncte din corp, care corespund culorilor curcubeului. Energia curge prin noi, în culori, prin șira spinării. Primul care și-a dat seama că nu există culoarea albă - că ea este, de fapt, compusă din șapte culori - a fost Isaac Newton. Isaac Newton este menționat în cartea lui Dan Brown și ca prima persoană care a descoperit gravitația.

.  |


 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!