agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 5379 .



sandale pentru no woman\'s land
personals [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Alma ]

2009-04-06  | [This text should be read in romana]    | 



nu pot scrie. am nevoie de o chestie care să mă stimuleze orgasmic. îi înțeleg pe ăia care se droghează. i-aș încuia pe toti talentații și i-aș droga. să scrie naibii, să scrie bine.

ascult pe repeat this is the life și mă întreb unde o să dorm în noaptea asta. în fiecare noapte mă întreb. am patul plin de pisici. plin de purici, de păr, de alea alea. glumesc.

o problemă a bărbaților din ziua de azi nu e ejacularea precoce, cred că ejaculau precoce în toate timpurile. azi au obosit. e o lume plină de bărbați obosiți. femeia e totul. bărbații noștri nu mai pleacă la război, nu mai țin în mână și ei o sabie, nu mai sapă, nu mai sadesc nimic, doar cară diplomatul și sunt obosiți.

ei sunt obosiți. ei aranjează lumea în servietele lor identice, în mașinile lor identice, în costumele lor identice. the devils wear prada.

fericirea este atunci când faci o salată, speli două farfurii, mănânci și tu ceapă, mănânci și tu usturoi, te sarut cu tot cu usturoi, te sarut, pleci mâine, eu îmi iau drogul zilnic, this is the life.

fericirea e când stai pe celălalt mal al prutului, îți iei sandale, îți vin, sandale pentru no woman's land. și e o altă variantă la fericire.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!