agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 2385 .



Jurnal
personals [ ]
(in speranta ca nimeni nu va citii aberatiile unei copile)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [zahnatika ]

2004-10-19  | [This text should be read in romana]    | 



Si lumea toata trage de mine in toate colturile ,poate da de ma voi sfasia odata,nu mai pot...Eu care credeam ca omul este bun din nastere si doar societatea il corupe in rautatea ce o caracterizeaza,pan' la urma imi dovedeste,el Omul,ca ma inselam amarnic...Si atunci de unde vine raul?Sper sa nu ajung la concluzia ca ne nastem cu el,asa cum credeam pana acum ca e cu binele...si sa imi pierd si ultima farama de optimism ramasa in mine.Poate raul este o entitate dezamagita la randul ei de altele care i-au tinut locul inaintea ei ...un cerc vicios al entitatiilor iubitoare de urat... si totusi este ceva cert,ne inconjoara si ne atrage .
Nu mai pot sa spun nimic bun din suflet,eu care spuneam "te iubesc" de fericire,oricarei persoane...poate si aceste cuvinte si-au schimbat sensul.Acum "te iubesc" poate insemna "te vreau in posesia mea"...si nu-l mai spun nici macar cand ar trebui...sau nu mai trebuie ?
Si lumea tot trage de mine in toate partile sperand ca voi mai rezista fara sa ma rup in bucati, ca altfel de cine va mai trage?


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!