agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 2458 .



Aripile iubirii
prose [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Emilly ]

2008-02-18  | [This text should be read in romana]    | 



Eram singura pe pamant si nimeni nu se invrednicea sa se gandeasca si la mine... Traiam aievea, hranindu-ma din vise si sperante. Visam la tine, visam la noi, visam la o viata ce avea sa ne ofere totul... Dar totul, pentru mine, pentru noi era cu neputinta de a fi atins, eram pierduta si aveam nevoie de ajutor. Credeam si speram ca ajutorul meu vei fi tu, ca-mi vei intinde acea mana de ajutor si precum o raza de soare imi vei lumina calea!

Era inca o zi trista, din cele multe care ma pandeau. Calcam usor si nesigur, purtand in spate povara zilelor neimplinite. Si deodata, din intuneric, luminand totul in calea mea, ai aparut tu... Erai asemenea unui inger, luceai si emanai iubire. Imi zambeai si ma faceai sa retraiesc sentimente ce de mult apusesera in sufletul meu. Te priveam si nu ma mai saturam de privirea ta calda si totodata melancolica ce o completa pe a mea.

Si uite cum dintr-o pura intamplare, soarta mi te-a scos in cale. Eram noi doi si o pasiune ce ne lega mai presus de cele pamantesti, eram greu de inteles, dar stapani peste o iubire ce invingea totul, o iubire suprema greu de egalat...

Ai devenit soarele ce-mi lumineaza zilele, esti esenta cu care ma hranesc in clipele mele de slabiciune, esti mana puternica ce mereu ma indruma pe calea cea buna, esti mica mea bucatica rupta din Rai, esti ingerul ce mi-ai fost trimis pentru a-mi indrepta calea si a ma face sa cunosc adevaratul sens al vietii si al iubirii sfinte, esti totul si asa vei fi mereu!

Fiecare suflare a mea, fiecare gest reflecta tot mai mult dragostea ce ti-o port. Nu trece secunda in care imaginea ta sa nu-mi perturbeze gandurile si ca un fior sa nu ma faca sa tresar si sa tanjesc dupa dulcele tau sarut...

Azi e ziua noastra, e ziua iubirii care ne-a antrenat in atatea clipe nemasurabile de fericire necontenita si iubire angelica. Iar cu ocazia acestei zile, din suflet vreau sa-ti urez zile pline de iubire, de fericire si implinire.

Fie ca iubirea ce ne leaga, sa nu se disipe niciodata si sa se pastreze vesnic. Sa facem din ea un model pentru a-l oferi si celorlalti, precum o lectie de iubire adevarata tuturor celor ce inca nu traiesc destul de intens dragostea de care au parte, "sa daruim totul, sa sacrificam totul fara speranta de rasplata".

Sa ma faci cea mai fericita fiinta, sa traiesc pentru totdeauna in al noualea nor asa cum ma faci sa traiesc acum. Niciodata sa nu uitam cuvintele ce ne incanta ziua, simple si minunate, spuse in cel mai calduros mod, sa nu uiti niciodata sau sa incetezi a spune TE IUBESC!

Sa iubesc, sa te iubesc si iarasi sa iubesc fiinta ce imi este alaturi zi de zi, clipa de clipa... asta este ceea ce-mi doresc !
Fie ca mereu sa traim in aceeasi aura plina de nebunii facute din iubire, fie ca timpul si batranetile sa nu ne desparte ci dimpotriva sa ne aproprie si mai mult!

Sa aveti cu totii parte de un Valentine's Day in care iubirea sa va inconjoare si sa va coopteze in jocul ei nastrusnic si inocent.

Lasati-va purtati pe aripile iubirii, uitati de toate rautatile ce ne inconjoara, doar iubiti si veti fi iubiti!


.  |








 
shim Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. shim
shim
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!