agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 7975 .Intersecții culturale
article [ Culture ]
un proiect inter-cultural coordonat de Lidia Vianu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [raduh ]

2011-01-05  | [This text should be read in romana]  

Literary Translation - Translations of classic and original poetry and other materialsThis text is a follow-up  | Acest proiect s-a născut din nevoia pe care o resimțim cu toții de a repune în prim plan rădăcinile și dinamica resurselor auctoriale, nu numai frunzișul domeniului literar, format din materiale eseistice și critică.

"Intersecții Culturale" este un proiect de cooperare între grupul coordonat de Lidia Vianu "MA Programme for the Translation of the Contemporary Literary Text - Bucharest University" și portalul agonia.net, mijlocit de Veronica Văleanu.

În timp ce unele aspecte vor fi adaptate și completate pe măsură ce vom avansa, ne așteptăm ca acest proiect să aibă o mare anvergură internațională, coordonat în engleză și cu limba corespondentă principală limba română. Pe parcurs ne așteptăm ca și alte universități să se alăture proiectului.

Obiectivul acestui proiect este să îmbunătățească și să extindă interfața curentă și să lanseze o platformă pentru invitați permanenți din mediul academic, în așa fel încât agonia.net să devină o societate civilă pentru autori.

Conținutul se va baza în principal pe traduceri din autori contemporani, cu accent pe urmărirea unui mainstream intelectual. Participanții vor fi invitați să contribuie și cu articole de critică și interviuri cu autori contemporani.

Vom furniza mai multe detalii pe măsură ce toate componentele acestui proiect vor fi asamblate.

photo: Jesse Hamble

.  |


 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!