agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Advertising Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Poetry Personals Prose Screenplay Essay Press Article Communities Contest Special Literary Technique

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Concurs de promovare ::


Concurs de promovare
contest [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by Paul Bogdan [Paul Bogdan]

2017-04-11  | [This text should be read in romana]  | Iubești literatura? Ai timpul și dispoziția necesară pentru a-i susține și ajuta pe cei care îndrăznesc a se exprima în spațiul public? Poți fi obiectiv și imparțial respectând politica editorială a acestui site, etica și deontologia jurnalistică? Ești capabil să gestionezi un conflict fără a te lăsa antrenat în el? Dacă răspunsurile acestor întrebări sunt pozitive, ai șansa de a face parte din echipa editorială a acestui site.

Ne mărim echipa! Participă la concurs!

Prima fază:

În perioada 18 aprilie-1 mai, echipa editorială va urmări comentariile membrilor care respectă regulamentul de recomandare al textelor prin stea. REGULAMENT
Cei care participă la concurs vor trebui ca, în titlul comentariului, după text, să includă un asterix ( de exemplu: opinie*, text excelent*). Doar acele comentarii vor fi analizate. Pe data de 2 mai, vor fi promovați la nivel 120 acei membri care au respectat cu strictețe regulamentul de acordare al stelelor. În elaborarea comentariilor se va lua în considerare nu numai conținutul textului, ci și forma sa (diacritice, ortografie.. etc.)
Ce trebuie știut este faptul că, odată nivelul 120 obținut, acesta se pierde foarte ușor dacă proaspătul „steluțar” încalcă regulile de recomandare ale textelor.

A doua fază:

În perioada 1-15 mai, membrii care au primit nivel de acces 120 după promovarea primei faze, sau aceia care au deja acest nivel de acces, sunt așteptați cu articole. Echipa editorială va analiza toate articolele publicate în această perioadă și va propune pentru promovare la nivel 150 pe acei membri care au calități de redactor. În procesul de evaluare se vor lua în calcul nu numai tema și forma, ci și impacul pe care articolul îl va în comunitate, interesul captat și polemica. Recomandăm o tematică variată: investigație, social, știri, politică, etc. Nu există o anumită limită de articole.
Recomandare: respectați etica jurnalistică!
Pe data de 16 mai va fi publicată lista acelor membri care au obținut nivel de acces 150

Faza a treia:

După data de 16 mai, cei care au promovat la nivel 150, precum și acei membri care au deja acest nivel și care doresc să promoveze (aceștia din urmă ar trebui să își exprime intenția), vor fi invitați la un interviu (poate fi și online) în care li se va explica în ce constă activitatea de editor și care sunt politicile editoriale ale acestui portal. Odată promovați la nivel de editor (200), membrii pot participa efectiv la activitatea editorială: propun și susțin proiecte, propun modificarea politicii editoriale, etc.

Activitatea de editor pe acest portal de cultură este voluntară și cronofagă. Foarte mulți editori au venit și au renunțat din varii motive. Incapacitatea de a modera, subiectivismul, aroganța, lipsa aparatului critic sunt factori care, exprmate în activitatea editorială, influențează în mod negativ pe acel autor care caută pe acest site un loc de exprimare, de promovare și dezvoltare, sau care, pur și simplu, dorește un feedback din partea cititorului. Ne dorim ca, împreună cu noii colegi, să creăm un spațiu în care actul creației literare să se exprime neîngrădit! Vă așteptăm... succes!

.  |printe-mail

Views: 3793


.Translations of this text:


  Members comments:

 
shim Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. shim
shim
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!