agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 15618 .Codul tău spiritual - extras din Karma de fiecare zi
essay [ ]
Carmen Harra - Everyday Karma

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Carmen_Harra ]

2008-06-20  | [This text should be read in romana]    |  Submited by Radu HerineanAm învățat de la bunicul meu că singura cale de a-ți tămădui karma este prin cunoaștere, prin identificarea sau diagnosticarea propriei karme și, pe urmă, prin efectuarea pașilor necesari pentru schimbarea ei. Primul pas în diagnosticarea karmei tale este accesarea codului, adică a nivelului de evoluție a sufletului tău.
Fiecare persoană are un cod în care sunt stocate toate informațiile și în care sunt relevate nivelul individual de percepție și nivelul de evoluție a sufletului. Unii oameni sunt mai evoluați decât ceilalți pentru că au avut mai multe vieți la dispoziție pentru a-și rezolva karma sau pentru că au nivele mai puternice ale conștientei și cunoașterii de sine. Cu toții suntem familiarizați cu Darwinismul (teoria evoluției a lui Charles Darwin), ideea că noi ca specie lepădăm trăsăturile care nu ne servesc, care ne împiedică să supraviețuim. Nu doar corpurile noastre fizice sau nivelele noastre de inteligență evoluează; și sufletele noastre evoluează de-a lungul unei vieți și de-a lungul mai multor vieri acumulate.
Să-ți accesezi codul spiritual înseamnă să intri în legătură cu înțelepciunea ta esențială, recunoscându-ți adevăratul sine. Este pătrunderea în existența ta spirituală mai profundă. Cu toții avem o nevoie disperată de a afla cine suntem și totuși, prea des rămânem cu ochelari de cal, greșit călăuziți ori ignorând șinele nostru superior și obținem ca rezultat o mare de confuzii. A-ți accesa codul înseamnă să-ți găsești adevărata identitate. Când viața noastră este în conflict cu adevărata noastră natură, găsim suferință la fiecare cotitură.

.  |


 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!