agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 983 .



Lacasul mantuirii
personals [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [ciprianN ]

2010-04-01  | [This text should be read in romana]    | 




Biserica,in general cea mai impozanta cladire din fiecare localitate.Toti stim ce reprezinta,casa domnului,lacasul de rugaciune si meditatie in care oamenii vin sa-si spele pacatele in schimbul unor sume de bani,in unele locuri sume fixe in altele cat crede pacatosul ca se cuvine sa dea.
Recent,am vazut la televizor un reportaj cum ca la sibiu cineva(un sarac presupun)a avut extraordinarul tupeu sa sparga cutia milei si sa-si insuseasca suma de bani care era inauntru,respectivul hot a fortat usa a luat banii si a disparut.Ma intreb,daca respectivul hot ar fi venit la usa biserici si ar fi vorbit cu preotul,l-ar fi convins sa-i dea si lui o parte din banii stransi in cutia milei?
Biserica e cea mai mare si profitabile institutie,valoarea materiala a bisericii e inestimabila,vinde un produs fara concurenta si fara costuri de fabricatie,nici macar taxe nu plateste!majoritatea oamenilor platesc o taxa anuala bisericii fara sa se intrebe unde merg respectivii bani,din cutia milei nu cred ca se infrupta saracii,nu am vazut nici un preot sa imparta mancare,bani sau alte bunuri saracilor,probabil e cutia milei pentru preot/biserica.
Oamenii vin la biserica cautand mantuirea,se roaga la picturi si cruci de lemn,le saruta chiar,in speranta ca cineva le va da viata vesnica sau macar un trai mai bun pe pamant.Toti suntem pacatosi,trebuie sa fim supusi si sa ne facem datoria fata de sfanta biserica,sa ne rugam la sfanta cruce,la duhul sfant si eventual sa mai auzim .....sfanta biserica ajuta-ne!nu cred ca sunt singurul care am auzit asta!
Paste fericit tuturor cititorilor.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!