agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 704 .



Dragoste ca in filme
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Malvolio ]

2006-09-18  |     | 



As vrea sa traiesc si eu o poveste de dragoste ca in filme, vreau si eu sa o intalnesc pe starda si sa ne indragostim unul de altul nebuneste. Nu mai vreau sa am parte de momente ciudate si penibile alaturi de femeni pe care nici nu le cunosc si pe care nici nu le voi cunoaste vreodata, nu mai vreau sa stau sa ma chinui sa-mi dau seama ce gandeste despre mine sau daca am gresit ceva sa nu-mi fie rusine.
Ma intreb oare exista asa ceva si in realitate, exista oare doua persoane care s-au indragostit si care au avut parte numai de clipe minunate impreuna. Eu am paret numai de esecuri, unul dupa celalalt, se tin lant si nu stiu ce sa mai fac sau mai bine spus nu stiu unde gresesc.
Habar nu am de ce am scris aceste randuri si nici de ce le-am pus pe acest site. Poate ca am ajuns la limita si nici nu mai stiu ce sa fac, sau poate ca nici nu am cui sa le spun si de aceea prefer sa afle niste oameni necunoscuti gandurile mele decat persoanele din jurul meu. Tare curios sunt cam ce este in capul tau cand citesti aceste randuri, probabil ti se face putin mila de mine sau poate ca te intrebi daca mai are rost sa citesti mai departe, nu stiu exact, cert este ca eu incerc sa-mi eliberez gandurile prin acest intermediu, iar aceluia, care este interesat sa le citeasa, ii multumesc.
Imi doresc sa aflu de ce trebuie sa sufar atat, de ce nu sunt in stare sa-o fac sa ma iubeasca? Ce gresesc sau ce-mi lipseste? Nu pot sa accept un raspuns de genul asa este viata sau nu a fost sortit. Nu cred ca mai are vreo legatura soarta cu viata mea. E atat de complicata viata mea, nu am obtinut nimic usor. Sau mai bine zis nu am avut niciodata femeia dorita. Incep sa cred ca sunt un ratat din acest punct de vedere, cu cat ma chinui mai mult cu atat gresesc mai tare. Nu am o explicatie logica la aceasta ploblema.
Ma gandesc cu goaza ca va veni o vreme in care voi fi nevoit sa ma insor si nu stiu daca voi gasi femeia ideala in viata asta, iar mie nu-mi plac compromisurile.
Sotia mea va trebui sa fie perfecta, in ochii mei, iar perfectiunea pentru mine e greu de atins. Pot spune ca am intalnit o singura femeie care era aproape de perfectiune, iar cand am intalnit-o si am cunoscut-o mi-am spus in gand ca imi doresc sa ma insor cu o femeie ca ea. Maria o cheama, are un nume divin, as fi putut s-o iubesc cum nu am mai facut-o niciodata, as fi putut sa fac orice pentru ea, desi nici macar nu o cunosteam aproape deloc. E atat de ciudata dragostea si mai ales ce suntem in stare sa facem in numele ei, iar uneori, sau mai bine spus de multe ori sunt in zadar toate aceste sentimente si actiuni.
De aceea imi doresc sa traiesc o viata ca in filme, perfecta sau mai bine spus asa cum mi-o doresc eu. Si totusi trebuie sa ma trezesc la realitare, trebuie sa fac diferenta intre vis si realitare si trebuie sa sufar in continuare dina cauza, sau mai bine zis datorita dragostei.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!