agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 1059 .



Bestia Semidezvoltata
prose [ ]
poveste (nemuritoare?) de adormit copiii

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Mimozu senzitiv ]

2005-09-29  | [This text should be read in romana]    | 



Bestia Semidezvoltata se ridica cu greutate din malul vascos.Simtea o durere bestiala in stomacul semidezvoltat.
-I'm hungry!spuse cu voce molfaita, ca pentru sine si porni in cautarea halelii.Privirea sa semidezvoltata scotocea cu infrigurare fiecare coltisor al peisajului, fiecare decimetru, fiecare centimetru, fiecare milimetru...(urmeaza, firesc ,toate subdiviziunile si chiar viziunile sau vizuinele metrului).Mergea si privea.Privea si scotocea.
-I'm hungry!repeta Bestia Semidezvoltata dupa circa 5 ore si 43 de minute.Era ora 7 p.m,ora locala,dar evident ca asta nu intereseaza pe nimeni.
-Ia te uita!Ce naiba o fi creatura asta caraghioasa?auzi o voce pitigaiata in spate ei.Se intoarse instantaneu si privi asa cum numai ea stia: bestial.O gagica cu fusta scurta,rosie si tite provocatoare, care tinea in brate un cosulet bine garnisit cu mici,fleici,cefe de pig si alte alimente dietetice, se benocla batjocoritor.
-I'm hungry,saluta cu o bucurie semidezvoltata, Bestia Semidezvoltata.(Aici, repetitia termenului "semidezvoltat" pare redundanta, dar,in urma unor analize micro ori macro (tele)scopice, se va constata ca autorul a gasit formula perfecta pentru o exprimare imperfecta).
-Asta ai mai spus-o!rase Scufita Rosie, caci bineinteles ca ea era.Fusese in vizita la lup, dar constatase ca bunica ei, o nimfomana recunoscuta, il terminase cu mult inainte de sosirea ei.Asa ca, in lipsa de altceva, haladuia in cautare de "clienti".
-I'm hungry!repeta, deznadajduita, Bestia Semidezvoltata.
-Parca ai fi un papagal, pacat ca n-ai pene, si ce moaca tampita ai si...Dar Scufita nu mai apuca sa spuna nimic fiindca Bestia Semidezvoltata o inghiti.Apoi, ragai bestial.Dupa ce pastra un moment de reculegere, spuse, jumatate melancolic, jumatate bestial:
-I'm hungry!

.  |








 
shim Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. shim
shim
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!